Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.04.2008, 21:37   #127
sonbahar
Yasaklı

sonbahar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar Şuan sonbahar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.11.2008 11:11

Tecrübe Puanı: 0 sonbahar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: YARGIYA GÜVEN

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ve ayrıca vatan satmak o kadar kolay mı gördünüz mü satarken yanındamı bulundunuz laf olsun diye bişeyler konuşulmaz satmak kolay değil utanmanız lazım bunları söylerken bu sizin devletiniz ak parti bizim hükümetimiz nasıl bu kelimeleri ağzınıza alıyonuz hiç yakıştıramıyorum recep tayyip erdoğan bizim başbakanımız bunları sölerken utanın ....

baykala mı özeniyonuz ....
Sonbahar kardeşim Sizler Akp lisiniz atıyorum bende bir başka partiden şimdi ben kimi eleştirmem lazım şu an hangi parti beni idare ediorsa eee ben eleştirimi yapınca yukarıdaki hakaretler bana yapıldığı zaman ben üzülüyorum.Tabiki şu an ben her hangi bir konuda madur olmuşsam icranın başında kim varsa onu eleştirecem.Ta gidipte Adnan menderesimi eleştireyim beni şu an kim idare ediyorsa benim onu eleştirmem lazım Seva nın yukarıdaki yorumu sizce nezaket kurallarına saygı ve sevgiye Müslümanım denen Akp liye yakışıyor mu o zaman ben sizin samimiyetinizden şüphe duyup sizin gibilerden uzaklaşıyorum.Hele Çiğdem Kayanın yorumlarından bir bayan olarak gerçekten çok rahatsız oluyorum Avatarı da berbat çok aşırı şuh bir resim kullanmış başka şeylere konu açar gibi.
sonbahar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır