Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 07.04.2008, 00:26   #136
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR
 
adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10

Üyelik Tarihi: 17.10.2007
Mesajlar: 525
Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: YARGIYA GÜVEN

Alıntı:
sonbahar5803 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Elbette siz hükümeti eleştireceksiniz. Ama bu hükümete oy verenler de destekleyecek. Her ikisi de saygı çerçevesinde olmalı tabiki de.

Seva hanım ya da herhangi başkasının bu tür yorumlarına yine sebep karşı tarafların hakaret ve saygısızca eleştirileridir emin olabilirsiniz. Başlarda yorumlar hiç bu kadar sert değildi. İnsan çileden çıkınca böyle oluyor işte.

Mesela sizin yaptığınız hoş mu? Kişinin avatarından yola çıkarak farklı yoruma sebebiyet vermek?
Kişileri anlayabilmek için eski konulara,ilk yorumlarına bakın, inceleyin. bu raddeye nasıl gelinmiş.
Sen avcundaki ayetlerle el açarak saygımı bekliyorsun Bacım sen takiye yapıyorsun yaptığın takiyelerin altında ezilerek ne yapacağını şaşırıyorsun kendince hem cinsiyet farkı olan hemde yaşça çok büyük bir insana karşı senin yüzüne tükürürüm diyebilme cesaretini gösterebilen birisin.Ondan sonrada ayni kişiyi site yönetimine şikayet edip ben bu adamı siteden attıracam diyebilme yüzsüzlüğünü gösterebiliyorsun.Senin yolun yanlış allah sana doğru yolu göstersin kadın halinle gecenin bir sati tanımadığın kişilere mesaj gönderip beyin yıkama operasyonu yapıyorsun yazık sana yazık senin yüklendiğin misyona.
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır