--->: YARGIYA GÜVEN
Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt?
Bırakın bu komplo teorilerini TÜRK ün TÜRK ten başka dostu yok.Bu millet yüzyıllarca müslüman olarak mazlum miletlere yardımcı olmuş hala da yardım etmektedir. Kurtuluş savaşımızda müslüman ülkeler den maddi ve manevi yardımlar görmüşüz.
Ortadoğu da Türkiye nin içinde bulunmadığı hiç bir hareket Türkiye nin izni olmadan yapılamaz.Türkiye müstemleke memleketi değildir. Siz Türkiye yi neden küçük küçük görüyorsunuz ?
İsrail in bir ideali varsa Türkiye nin de bir Kızılelması var korkmayın korkuları bırakın bu millet tarihler yazdı halada yazacak güçte dir.
|
SEVA ARZI MEUD DİYE BİRŞEY DUYDUNMU NİL İLE FIRAT ARASINA KURULACAK BÜYÜK İSRAİL DEVLETİ VE SAYIN BAŞBAKANIMIZ KENDİSİ İFADE ETTİ BEN BOP UN (BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ) EŞ BAŞKANIYIM DİYE ER VEYA GEÇ ARZI MEUD KURULACAK ÇÜNKÜ KUR'AN DADA GEÇİYOR BU AHMAK HIRİSTİYANLARDA MESALA BUSH'UN ÜYESİ OLDUĞU TARİKATDA BUNLARA YARDIM EDİYORLAR ARZI MEUD KURULACAK VE FAZLA GEÇMEDEN YIKILACAK HZ.İSA NIN O DÖNEMDE İNECEĞİNİ VE ONU GÖRMEK İÇİNDE BU SÜRECİ HIZLANDIRIYORLAR ONLAR KUR'ANI BİZDEN DAHA İYİ OKUYUP ANLIYORLAR AMA İNANMIYORLAR NE YAHUDİDEN NE HIRISTİYANLARDAN BİZE DOST OLMAZ BİLMEM BÜTÜN TELEVİZYONLARDAKİ HABER SPİKERLERİ DİKKATİNİZİ ÇEKTİMİ HEP O MEŞHUR GAZETECİLER HABER SPİKERİ OLDU HEPSİDE BİRER BATI HAYRANI ------ HANGİ AYET HATIRLAYAMADIM AMA ŞÖYLE DİYOR ......ONLARDAN (YAHUDİ VE HIRISTİYANLARDAN) DOST EDİNMEYİNİZ ONLARDAN SİZE DOST OLMAZ TAKİ DİNLERİNE DÖNMEDİKÇE .... TARİH KANLA YAZILIR BU MİLLET YİNE YAZAR TARİHİNİ AMA ŞİMDİ KARDEŞ KANIYLA YAZDIRMAYA UĞRAŞIYORLAR MÜSLÜMAN AKILLI VEDE UYANIK OLUR
Konu yiğidoturan tarafından (07.04.2008 Saat 03:06 ) değiştirilmiştir..
|