Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 08.04.2008, 17:27   #18
bilalfındık
Yasaklı
NO AVATAR

bilalfındık Şuan bilalfındık isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.12.2010 02:37

Tecrübe Puanı: 0 bilalfındık FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Ausrufezeichen --->: İyi Uykular Milletim

Alıntı:
fertelliyim Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yaptığın Acıklamalardan dolayı teşekkür ederim çokda güzel diyorsun Bu ülkede bir şeyler yapmak zor Kazandığından fazlası vergiye gidiyor ve bu şimdi değil yıllardır var malisef başımızda En başta Sivas'ı ele alalım Dünya capında kim bilir kaçtane iş adamı var Sivas'lı kaç tanesi kendi memleketine yatırım yapıyor yapmak istese bile yatırım yapan kişi yol ister su ister elektrik ister yakıt ister Yatırımcıya önce bunların sağlanması gerek ki bir şeyler olsun
Ve Bizim ürettiğimiz Mallarda başka ülkelerde söz sahibi olsun Atatürk'ten sonra ne yazıkki hep dışarı açılmaya calışılmış tabi bunu yaparken yanlış yapılmış dışarı acılmak gerek ve bildiklerini teknik ve teknolojilerini öğrenmek. Tam tersini yapmışlar teknolojiyi bilgiyi getirmek yerine orda hazır olanı getirmiş satmışlar bu yıllardır böyle gelmiş böyle gidiyor iş te bu anlayışın değişmesi gerek Teknoloji ve Bilgi alıp kendi ülkemizde üretim içabında onlar bize satacağına bizim onlara ürettiğimiz ürünleri satmamız gerek.

Benim Sinek avlamam her ne kadar yanlış algılansada ben bu konunda sinek olayına dönüşmesini istemiyorum
AVLA BAKALIM AVLADIKLARINI YEDİRİYİM
bilalfındık isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla