08.04.2008, 20:43
|
|
|
Usta Yiğido
leblebi82 Şuan
Son Aktivite: 27.02.2013 22:42
|
--->: Cevizoğlu'nun oy formülü
Alıntı:
cahar Nickli Üyeden Al?nt?
Cevizoğlu da manken hanım gibi saçmalamış, milletin hakir gören jakobenci tayfadan bu topraklar çok çekti, artık jako takımın son noktası bu...
Hulki Cevizoğlu'nun referans verdiği kitabı bende okudum, marksist bir yaklaşımla ve Darvinist görüşlerin ışığında yazılmış, biyolojideki doğal evrim teorisi toplumunda yaşaması gerektiği ve toplumun bu evrime daha üstün bireyler tarafından zorlanmasını konu ediniyor. Zaten Prof Ali Demirsoy Türkiye'nin en tanınmış evrimcilerindendir. Çatlı58 milliyetçi olduğunu zannediyordum, alıntı yaptığının referansı Markstır. Ne diyordu Nihal Atsız Türk kominist olmaz, kominist fikriyattan beslenmez. Kominst ise Türk değildir. Hatta Nihal Atsız bu teorisini isbat için Türkiye'de ki koministlerin şerecesini araştırmıştır. Sitemizin en Türkçüsü Marksın Türkiye temsilcisinden medet umuyor. Bilgisizlik, kör inat ve üstün gelme telaşesi olsa gerek.
|
Yukarıdaki konu başlığını görüp konuya dahil olduktan sonra ilk mesajı okuduğumda aklımda beliren düşünceyi nerdeyse birebir çok güzel bir şekilde aktarmışsın. Dolayısıyla benim tekrar etmeme gerek yok. Teşekkürler.
Yine her zamanki gibi meselenin temel kaynağı olan Ulusalcılık ile Milliyetçilik arasındaki farkın bazıları tarafından anlaşılamadığını düşünüyorum.
|