Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.04.2008, 00:58   #6
bordomavili
Yeni Yiğido

bordomavili - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bordomavili Şuan bordomavili isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.04.2008 00:22

Tecrübe Puanı: 0 bordomavili isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart --->: lig tv sivasa hak ettiği ilgiyi gösteriyormu

Lig tv Sivasspor'a hak ettiği ilgiyi göstermiyor.

Ama anlamıyorum.Neden dönüp dolaşığ lafı Trabzonspor'a getiriyorsunuz?Sivasspor'un maçının yayınlanması gerektiğine ben de katılıyorum.Bunun için de beşinci maçın yayına girmesi lazım.Bu federasyon ile lig tv arasında olan bir şey.Ben bir Trabzonspor taraftarı olarak lig tv'ye üç yıldır üyeyim.Sırf Trabzonspor maçlarını izlemek için üye oldum.Her daim en baba maç bizim için Trabzonspor maçlarıdır.

Efendim Trabzonspor kaç yıldır başarısızmış da neden maçları yayınlanıyormuş.Sivasspor'lula rın kaybettiği nokta burası işte.Bu kafayla daha dün
Eskişehirspor,Samsunspor,Kocae lispor,Gençlerbirliği,Denizlis por,G.Antepspor,Kayserispor gibi bir iki sezon üst sıralarda kalıp,Trabzonspor'a laf yetiştirmeye çalışan camilar listesine ekleneceksiniz.

Oysa ben Sivasspor lige çıktığında ne kadar çok sevinmiştim.

İstanbul takımları taraftarlığını bırakıp önce gerçek anlamda Sivasspor'lu olun,ondan sonra bu haksız arenada Trabzonspor'un yıllardır varlığıyla bile ne büyük işler başarmış olduğnu anlarsınız.