Alıntı:
çiğdem kaya Nickli Üyeden Al?nt?
tamam bu dogru hrıstıyan bırlıgı ve kurulus amacıda zaten hrıstıyanların yardımlaşması ama bu surecı akp hazırlamadıkı.bu yıllardır emek harcanan bırsey.neden sımdı akp ye mal edılıyor onu anlamıs degılım.bu adamlar amerıkaya kufur ederken herkes ırtıcacı dıyordu sımdı ab ıcın calısırken haın denıyor.yanı anlayacagınız her sekılde elestıren kesım cıkıyor karsısına.
Bide bılal fındık ve catlı hrıstıyanlarda ınanclıdır.Allaha ınanırlar seva bu manada soyledı sanırım.Allahı reddetmeyen ınsanlara ınanclı denır.Ataıst yada budıst gıbı garıp akımlar ınancsız dıye ısımlendırılır.
|
Hristiyanlar ne kadar inacli olursa olsun, Peygamber Efendimizi (SAV.), peygamber olarak kabul etmeyen kafirdir. Hocalar camide böyle vaaz veriyor. Ben böyle biliyorum.
Ayrica, akp hizlandirdi bu ab sürecini.
57. hukumet baslatti reformlara, fakat akp zamaninda, bu yasalar JET hiziyla imzalandi, hic dusunulmedi, bunlari etkisi ne olur, iyi mi kotu mu diye.
Belli bir kesim var, onlar herseye muhalif olurlar.
Ama sen samimi vatanseverlere kulak ver.
Onlar eskiden bu adamlara birsey diyorlar miydi?
Yani sen, yeterki kisinin adi tayyip erdogan olsun, ister abd ye kufur etsin, ister AB ye usaklik etsin, ben yine arkasindayim, öyle mi diyorsun?