--->: SIVAS FİRMALARINI NE KADAR TANIYOR
Sivas osb deki bilgileri buraya aktarmak ne kadar dogrudur bilemiyorum. Ben özellikle ayda bir defa Sivas'a gidiyorum. Orada her ay bir önceki aydan farklı gelişmeler, firmaların yeni inşaatları yükseliyor. Bu sevindirici, benim özellikle aradığım, bu firmalarda çalışan arkadaşlarımız varsa ; yada sanayi ile ilgili bilgisi (sayın leblebi82 gibi) olan arkadaşlarımızdan bilgileri paylaşmak.
Ben Siivas sanayisinin ihracat bilgilerine tam olarak osb nin sitesinden ulaşamadım. Bu nedenle rica ettim. Ayrıca sitenin ne kadar güncel oldugunu bilemiyorum.
Bu bilgi paylaşımlarını hep beraber yapacagız. demişsiniz. ama ben şunu anlamadım doğanay bey:Sivas osb deki bilgileri buraya aktarmak ne kadar dogrudur bilemiyorum. abi asıl bu bilgileri bu ortama aktarmak çok önemli. ama bu bilgileri buraya aktarırken internetteki bilgileri değil de son güncel bilgileri aktarmak önemli. güncel bilgilere ulaşmak için de sizin gibi değerli abilerimizin sivas osb deki yetkili insanlardan aldıkları son bilgiler olması önemli. sizden beklentimizin sebebi de siz osb ye bizden daha sık uğruyorsunuz. uğradığınızda son bilgileri osb müdürlüğünden öğrenebilirsiniz. örneğin mayıs ayında osb ye gittiğinizde mayıs ayında üretime başlayan firmaları buraya yazabilirsiniz. biz de osb ye gittiğimizde biz de öğrenip biz de yazarız. firmaları tek tek analiz ederiz.
|