Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.04.2008, 08:59   #10
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 816 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart --->: SIVAS FİRMALARINI NE KADAR TANIYOR

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
EMMİOĞLU MERMER

Fabrikamız, Sivas Organize Sanayi Bölgesinde 7.000 metrekare kapalı, 15.000 metrekare açık alan olmak üzere toplam 22.000 metrekare alanda üretim yapmaktadır. 300.000 metrekare yıllık kapasitemiz ile müşterilerimize kaliteli hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz.

Bölgedeki en büyük mermer fabrikası olan fabrikamızda, en son teknoloji yerli ve yabancı makinelerle kaliteden ödün vermeyen bir üretim yapılmaktadır. Firmamız programına aldığı yeni yatırımlar çerçevesinde ilave ekipman ve makine alım işlemlerini sonlandırmak üzeredir
Fabrikamızda Fraccaroli & Balzan aritma sistemi kullanilmakta olup çevreye duyarli üretim yapılmaktadır.

Bildiğim kadarıyla Sivasımızda en çok ihracat yapan firmaların başında mermer firmaları geliyor. Hatta ihracat sıralamasında Emmioğlu mermer birinci Fimar mermer ikinci diye biliyorum.

Mermer sektöründe faaliyet gösteren firmalarımıza başarılar diliyorum. Umarım daha fazla ihracatla ülkemize daha fazla döviz girdisi sağlarlar. Ayrıca Sivasımızda daha fazla istihdam sağlamalarını temenni ediyorum.

Yanlız bu hususta bir şeyi vurgulamak gerekiyor: Sayın Valimizin de belirttiği gibi mermeri ocaktan çıkartıp kütük halinde dışarıya satmak yeterli katma değeri sağlamıyor. Eğer mermer işleme tesisleri ve teknolojisi Sivaslı firmalarımız tarafından daha yoğun bir şekilde kullanılabilirse ilimizde hem daha fazla katma değer üretilmiş olur hem de daha fazla istihdam sağlanmış olur.

Firmalarımıza başarılar....