Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 13.04.2008, 15:42   #44
Catli58
Yasaklı
NO AVATAR

Catli58 Şuan Catli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.04.2008 20:10

Tecrübe Puanı: 0 Catli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Yakışmıyor Sayın Cumhurbaşkanı

Alıntı:
çiğdem kaya Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
valla o provokatore cok ıyı dedı al ananı gıt dıye ayrıca askerlık gercektende yangelıp yatma yerı degıldır.kımısı acık ca ananı al gıt der kımıde yuzune bakıp oyunu alıp sonra ıcınden kullanılmıs o ınsana bakarak turlu hakaretlerı hal yolu ıle yapar.aradakı fark bu.sen apoyu serbest bırakan bır ıkıdara sırtını dayamısken bu kadar cesur kelımelerı nasıl sarfedıyorsun sasırıyorum, kustahca.
bana laf yetıstırıpte durma.sen bu ulkenın cumhurbaskanı aleyhınde konusacak mertebeye sahıp degılsın haddını bıl.şaşkın
kürtler hakkındada ılerı gerı konusup ayrımcılık yapma.onlarda bızım vatandasımız.
Hadi o adam provakatör diyelim (kesin degil ya, neyse). Eee, barzani ne ? Oda provokatör degil mi, ona niye Cit cikaramiyor, barzani lafini duyunca tayyip kekelemiye basliyor??

Apo nun idam olmasina karsi cikanlarin, kim olduklari malum. Baska bir konu altinda birazdan yayinlaycagim.

Cumhurbaskani aleyhinde konusmak icin senin gibi yagcidan izin alacak degilim, sen kendi isine bak.

Ayrimciligi yapanin kim oldugu belli, Ben kürtlerde Türk Milletinin bir parcasi diyorum, tayyip kürt, türk,vs, bunlar alt kimlik diyor.
Catli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır