Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - HANGİ KÖYDENSİNİZ? (Anket)
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 18.04.2008, 13:22   #331
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

dark_yamtar58 Şuan dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: -->: HANGİ KÖYDENSİNİZ? (Anket)

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Söylediklerinizden hiç bir şey anlamadım benimde herkes gibi bir oy kullanmak hakkım var ne anlatmak istediğinizi daha net cümlelerle acıklarsanız bende bu sitedeki arkadaşlarda daha iyi anlamış olur yoksa siz benim köyümün insanının bu siteye katılmadığınımı ima ediyorsunuz öncelikle şunu söyleyeyim benim köyümden proflar,ceşitli üniversitelerde öğretim üyelri,alimler müderrisler,imamlar hocalar, devet kademelerinde üst derecelerde görev yapan subay ast subayıyla onlarca insanımızın bulunduğu modern bir köyümüz var bu köyde hiç yaşamadım ama ata dede köyüm olan ESKİKARAHİSARLI olmaktan gurur duyuyorum
Abi kusura bakma seninle hiç ilgisi olmayan bir konu.Bir muhabbet yanlışlıkla yapılan alıntı abi özür dilerim.Saygılar.Adislibekir.
dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla