Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 18.04.2008, 18:21   #17
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1300 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: Bir Öğretmende Bulunması Gereken...

Alıntı:
fertelliyim Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Resmen aklımdan gecenleri okumuşsun

Ben aklımdan hiç cıkmayan küçük bir anımı anlatayım A.Y.Y.İ.OKULU Hafik'te devlet yatılı okuluda bir yıl okudum Orta 1. sınıfı sonrada tastikname oldım 3 dersten kalmıştım Türkçe,Fen ve İngilizce
İngilizce Öğretmeni bize sürekli gerek kitaptan gerek tahtaya yazdığı yazılardan bir şeyler okumamızı söylüyor Ya Allah aşkına bilmediğin bir şeyi nasıl anlatacaksın okunuşu farklı yazılışı farklı biliyorsunuz sen önce bana bunların nasıl okunduğunu nasıl yazıldığını anlat ondan sonra bana sor kendi söylüyor kendi anlıyor ne ise beni ayağa kaldırdı bana tahtadaki yazıyı tekrar etmemi söyledi bende tabi Türkçede olduğu gibi okudum daha doğrusu okumaya calıştım sizinde tahmin ettiğiniz gibi yanlış okudum ve bana parmaklarımın uçları yukarı bakacak şekilde bir araya getirmemi söyledi mecburen yaptım 30 cm cetveli aldı eline ve cetvelin kenarıyla öyle bir vurduki parmaklarımın ucu simsiyah oldu 1 hafta kalem tutamadım ve bu benim içimde kanayan bir yara olarak kaldı.

Demem şuki Bir Öğretmende Önce Şefkat Şefkatle birlikte Bilgi Gerekli

Bu arada kim vermiş bu iki oyu merek ettim Karizmatik yada güzel olmasını

Bilgili İnsan olsun gerisi boş
eski nesil ingilizce öğretmenlerinin yüzde95i "ingilizce öğretmenliği" bölümünü bitirmeden ingilizce öğretmeni olanlar...bu yüzden ingilizce açısından zaafları çok..ayrıca unutmayalım ki bu ülkede su ürünleri ziraat mühendisliği bölümlerini okuyanlar öğretmenlik yapıyorken bu durumu da normal olareak karşılamalı artık..