Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.04.2008, 11:19   #8
Bawo
Yasaklı
NO AVATAR

Bawo Şuan Bawo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.08.2008 10:12

Tecrübe Puanı: 0 Bawo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: TOPLUMSAL TALEP BEKLİYOR!

Cumhuriyetin temeli sivasta atıldı. Ve gelişen süreç içindede Cumhuriyeti reddeden olaylarda sivasta yaşandı. Ne acı şeydir. Bunların nedenlerini sivaslıların araştırmasını isterim. Basmakalıp düşünce,yaşatarzlarıyla kalmasınlar.Ve İnşallahta cumhuriyet temelinin atıldığı gibi,korunmasının adımıda burada atılacaktır. Ve ben herzaman söylüyorum. Sivasa gelmiş geçmiş en büyük siyasetci,devlet adamı,Herkesimi kucaklayışıyla,ayrı garyrı gözetmemekle,dini,laikliği,mil liyetciliği v.s kullanarak insanları duygusömürüsü yapmamasıyla,ve gerçekten sivası seven bir insan VE Bilgi birikimiyle ( bu kavrama dikkat edin,BİLGİ BİRİKİM.Çünkü şimdiye kadar seçtikleriniz ve şimdiki seçtiklerinizin bilgi birikimlerine bakın ) olarak sivasın ATATÜRK ü diyorum. Sivasa şimdiye kadar en çok yararı olan kişi olduğu gibi şimdiden sonrada olacaktır.Bırakın din,laiklik,mill,iyetcilik adına insanları uyutan duygusömürüsü yapan parti veyaa bağımsız milletvekillerini,ABDÜLATİF ŞENER bey e destek çıkın. SİVAS VE SİVASLILAR KAZANACAKTIR.
Bawo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla