Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.04.2008, 10:20   #5
fertelliyim
Usta Yiğido
 
fertelliyim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
fertelliyim Şuan fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.10.2011 17:21

Üyelik Tarihi: 12.12.2007
Yaş: 52
Mesajlar: 1.253
Tecrübe Puanı: 811 fertelliyim BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: CHP, Anayasa'yı Çiğnedi!

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu biraz hedef gösterme gibi birşeye benziyor, bu haber sadece zaman gazetesindemi yayınlanıyor başka gezetelerde neden haber konusu olmadı?
Bu kanal zaman gazetesi ve ona yakın çevrelerin üzerine fazla gidiyor,sanki intikam almak istenirmiş gibi bir durum söz konusu.Yargısız infaz yapmamak lazım.
Eğer anayasal bir suç varsa gereği yapılır, işte burada şu ortaya çıkıyor, demekki yargı birgün herkese lazım. Sonra bir şey mahkeme olup karar verilmedikçe suçlanan kişi masumdur. Eğer öyle bir iddia varsa araştırılır soruşturulur ve adli karar verilir. Beklemek görmek lazım.
Bu haberi Zanan vermiş Ancak Zamandanda Bugün gazetesi Almış Yani yukardaki kaynak Bugün Gazetesine aittir.

Evet Yargı herkese lazım kim olursa olsun işlenen bir suç varsa er veya geç teçelli eder yeterki Adaletli bir yargı olsun Ancak benim görüşüm bunu partiye mal etmektense kişilere yapılması daha doğru olur.
__________________
<<Ömür Dediğin Bir Gündür O da Bu Gündür...>>
"Her Kim Hakkımda Ne Düşünürse Allah İki Katını Versin"

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif