Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.04.2008, 23:10   #738
veysel ayaz
Yeni Yiğido

veysel ayaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

veysel ayaz Şuan veysel ayaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.12.2008 22:09

Tecrübe Puanı: 0 veysel ayaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

Bu dernek olayı lastik gibi uzadı burada kimse üstüne alınmasın öz eleştiri yapıyorum. Bu konu hakkında da fazla söz söylemenin manası yok aksiyon gerekli diye düşünüyorum ,ben. Bir de bu işlere bir takım insanlar ön ayak olmaya kalkışmış geçmiş zamanlarda ancak yarıda kalmış. Emekli olanların evde oturmaktan canı sıkılıyor sonra kendilerini bu işlere adıyorlar yoruluncada benden bu kadar diyorlar.... Eeeeee sonra ne olacak. Güvenilen dağlar kardan mı görünmüyor nedir acaba? Artık devir bilgi devri ve bu bilgiye hızlı ulaşmak gerekiyor. Burada yazı yazanların yaş ortalamasını göz önüne alalım. Belli yaştaki kişiler yazmıyor . Neden, imkansızlıktan mı ? Hayır tabiki teknolojiye ve hızlı bilgiye ayak uyduramamaktan. Emekliler biz gençler için büyük bir danışman olabilirler, fikirleri değerlidir. Bu arada benim kastettiğim dernek kahve gibi gelinsin sigara dumanından göz gözü görmesin şeklinde bir yer değil, aksine temiz serin ve proaktif düşünen ve durumlara karşı bu şekilde aksiyon gösteren bir oluşumdan bahsediyorum. Başkası nasıl düşünüyor bilmiyorum ama... Tabiki bu da benim doğrum. Sizler ne düşünürsünüz bilemem, sizin düşüncelerine saygı duyarım bu düşüncelerim aynı kalır. Bir dünya borçları üstüne yüklenen çok dernek var eski yöntemlerle yönetildiği için. Bilmem anlatabildim mi? NOT: Eğer örnek verdiğim derneklerden ispat isterseniz kişi isimleri ve telefon numaralarını veririm sizler görüşürsünüz.
Tüm "CİRİN" lilere iyi akşamlar...
veysel ayaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla