Alıntı:
Apokan58 Nickli Üyeden Al?nt?
VALLAHA NE YALAN SÖYLÜYEYIM
BIZ ALMANYADAKI TÜRKLER OLARAK
SIZ TÜRKIYRDEKI TÜRKLERE HIC ACIMIYORUZ
BETER OLUN DEMEYE DILIMIZ VARMIYOR -SIMDIMI AKLININZ BASINIZA GELDI GARDAS
NEDEN --AKP--YI SECTINIZ
BIZ TA BURDAN GÖRDÜK MEMLEKETE YAPILAN YOLSUZLUKLARI-YAHUDILERE YAPILAN HIZMETLERI-TÜRKIYENIN SATILMADIK NESI KALDI-ISTIKRAR ADI ALTINDA YABANCILARAYÜKSEK FAIZ VERMEK -KARSILIKI NE ISTIKRARMIS -PEKI TÜRKIYENIN BORCU NE OLDU 215 MLY DOLARDI----SIMDI 450 MLY DOLAR
SATILAN TOPRAKLAR VE BORSAYA GIREN YABANCI PARADA CABASI
YABANCILAR AKP YI NEDEN SEVIYORLAR-AVRUPA BIRLIGINEDEN DESTEKLIYOR
BIZI SEVDIKLERI ICINMI---
KALIN SAGLICAKLA :ALLAHA AMANET OLUN
BEYPINARLI 58
|
Sevgili kardeşim Apo önce sana selamlarımı iletiyorum.Kardeşim bişeyleri bilmek için okul bitirmek gerekmez.Ben öncelikle burada siyasi bir konuya girmek istemiyorum her nekadar şahsım aşırı derecede Akp ye karşı bir insansamda Akp yi destekleyen köylülerime karşı terbiyesizlik etmek istemem...Ben bir seneye yakın sitenin siyasi yorumlar sayfasında Akp ye karşı yazılar yazdım.Çoğu yazım aşırı hakaret içerdiği için silindi sonunda Akpli bazı arkadaşlarında yardımıyla beni siteden sildiler.Benim o zamanlar kullanıcı adım """Adıslıbekir""" di bu forumun içinde benim yazılarımıda okuyabilirsin Adislibekir olarak.Kardeşim benim bir misyonum vardı benimde herkes gibi bir siyasi görüşüm vardı ve elimden geldiğikadar zamanında ben mücadelemi yaptım.Ben çok genç yetiştirdim haftada iki defa 100 kişiye seminer veriyordum.Çoğuda arkadaşlarımın sizin köylü idi.Serkanın amcası Mehmet ali,Bilal Fındık,Başı Büyüklüler Köyünden,Vekcuğazdan,onlarca arkadaş beni 1978 de istanbulda allah razı olsun koca reis diye yere göğe sığdıramazdı.Yinede öyle hepsiyle aşağı yukarı yine beraberiz görüşüyoruz.Hiçbirşeyin önemi yok gönüllerimiz bir olsun.Ben senide biraz tanıyacak oldum.İnönü Mahallesinde Boztaş hamamının yanında durdunuz mu.Tekrar selamlar.