Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 07.05.2008, 12:46   #762
H.Sanat
Yiğido

H.Sanat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H.Sanat Şuan H.Sanat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.01.2009 21:08

Tecrübe Puanı: 684 H.Sanat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

Alıntı:
emirgil Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
h. sanat ablacım nasılsın sen nereye kayboldun ablacım ya artık yazılarını göremiyoruz sitede hayırlı akşamlar ablacım yazılarının devamını bekliyoruz ömer enişteye ve ev halkına selamlar hayırlı akşamlar ablacım allaha emanet ol
Bir yere kaybolmadım, buradayım. Artık yazmıyorum ama forumu takip ediyorum. Yazılarım eleştiri olarak kabul edildi. Ben de yazmıyorum. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Burdaki de öyle bir durum. Haksız mıyım ama ? Dernek falan kuramazsınız dedim alındılar. Durum ortada. Bakın, daha bir araya gelip de tanışmayı beceremediler. Ayrıca herkes yavaş yavaş forumdan çekiliyor. Forumda işi olan üye olup işini hallediyor - yeni haberi olmuş gibi - sonra da kayıplara karışıyor. Dernek işi de aynı olacak biri hadi derneği kuralım diyecek sonra...İş ciddiye bindiya herkes bir tarafa kaçacak. Şu an olduğu gibi.

Selamınızı aldım. Teşekkür ederim. Siz de annenize selam söyleyin. Aslında bir gün size ziyarete gelmek istiyoruz. Dayımdan rica edeceğim . O bilir herhalde evinizi. Saygılar...
H.Sanat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla