Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.05.2008, 17:17   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 981 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart SİVAS'lı EVLİYA ÇELEBİ

Avrupa΄nın çeşitli ülkelerini süslediği karavanı ile gezerek, Türkiye΄nin tanıtımını yapan ve kendini ΄΄Sivaslı Evliya Çelebi΄΄ olarak tanımlayan Mehmet Şeker, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah΄ı ziyaret etti.
Karavanını, Türkiye, Sivas fotoğrafları ve süs eşyaları ile donatan ve 3 yıl boyunca Avrupa΄nın çeşitli ülkelerini gezerek gönüllü kültür elçiliği yapan Mehmet Şeker, Vatan Caddesi΄ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü΄ne geldi.
Burada, Emniyet Müdürü Cerrah΄ı ziyaret eden Şeker, ardından karavanını gezdirdiği Cerrah ile basın mensuplarına poz verdi.
Şeker΄in, Türkiye΄nin tanıtımı için çok iyi bir çalışma yaptığını dile getiren Cerrah da, ΄΄Kendisini böyle bir işe adamış olması çok güzel. Yaptığının Türkiye΄nin tanıtımına büyük katkıları olduğunu düşünüyorum. Hem dünyayı geziyor, hem Türkiye΄yi tanıtıyor΄΄ dedi.
Mehmet Şeker ise uzun yıllar Almanya΄da çalıştıktan sonra eşi Şaziye Şeker ile dünyayı gezmeye karar verdiklerini ifade ederek, şunları anlattı: ΄΄Gezerken, Türkiye ve Sivas kültürünü dünyaya tanıtmak istedik. Onun için karavanımızı bu hale getirdik. Gittiğimiz ülkelerde özellikle vatan hasreti çeken Türk vatandaşlarınca büyük ilgiyle karşılandık. Avrupa΄da birçok ülke gezdim. Bundan sonra, Kıbrıs΄ı ve Afrika ülkelerini gezmek istiyorum. Orada da Türkiye ve Sivas΄ın tanıtımı için çalışmalar yapacağım.΄΄
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla