Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.05.2008, 11:18   #8
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1074 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: ATATÜRK'ÜN DİKKAT ÇEKTİĞİ TEHLİKE: KOMÜNİZM

sivasın sokalarında domates satarken ben daha 7 yaşında sen babaın aklında yoktun, şükrü, çok şükürü, sabırı senden ve senin gibilerden öğrenmedik berat kardeşim, anamız atamız yedi nesil ceddimiz çok şükür allah inancı olan dürüst namuslu ahlaklı üreten bu vatan için yüreği çarpan insanlardı, kimin göre kafir olsakda o alınları ekmekleri tertemiz atalarım allahın aynası insan lafını ( bugün fetonun gastesi yeni yazsada ) bunu şiar edinip yaşamış insanlardı, bizde çok şükür birşeyler almışızdır herhalde, namzla niyazla hacla , duayla tesbihle tanışman allahı hissetmen anlamına gelmez, dili allah deyip kalbi yüreği beyni başka türlü diyen milyonlarla hergün sokakta yolda arabada trafikte yanyanız kim insan kim değil kim inançlı kim değil çok şükür bu yaşımda insan sarrafı olduğumdan bilirim, sizler kendinizi peygamber sözcüsü haşa allahın elçisi , herbiriniz güya hacı mesihler gibi dolaşırken ortalıkta , insanın tanrının sureti olduğunu unutuyorsunuz , sözde şekillerle allahın kapısını araladığını sananlar , allahın kapısının insanın gönül kapısından geçtiğini unutmasınlar , hitabım san aolsada berat kardeşim sözüm burada bana ve benim gibi insanlara bu toplumda şaşı bakan herkese
haydi sağlıcakla kal