Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - ERKEKLER AĞLAR MI.....AĞLAR TABİ ...
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.05.2008, 10:25   #4
berat.demir
Yasaklı
NO AVATAR

berat.demir Şuan berat.demir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.12.2009 06:51

Tecrübe Puanı: 0 berat.demir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: ERKEKLER AĞLAR MI.....AĞLAR TABİ ...

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
en son Genco Erkal'ın Sivas 93 oyununda yaşadıklarım gözümün önüne geldi oyun sonunda hüngür hüngür ağladım koca tiyatroda , millet anlayamadı tabi niye bu kadar etkilendiğimi, başka gözü ıslananlarda vardı ama ben 41 yaşında koca adam eşimin boynuna sarılıp onun teskinlerini hiç duymadan hüngür hüngür tam 10 dakka ağladım, 2 temmuzu yeniden yaşadım, yaşadığımız süreci düşündüm ve gelinen noktayı değerlendirdiğimde ülkem için ağladım, hemde hüngür hüngür ağladım
erkeklerde ağlar
millette ağlar,
kadınlarda ağlar çocuklarda ağlar
ben sivas 93 e değil sivas 2023 yılına bakıyorum. sivas 2023 e bakınca Sivas ın cumhuriyetin 100. yılında Türkiye nin en gelişmiş illerinden biri haline geleceğini düşünerek sevinçten ağlıyorum. Sivas 93 tiyatro oyununun ben geri kafalı örümcek beyinliler tarafından temcit pilavı gibi tekrar tekrar pişirilip önümüze getirildiğini düşünüyorum. bu tiyatronun amacı Sivası geri bıraktırıp önünün kesilmesidir. Amaçları Sivas insanını Sivası geri bıraktırarak gerçekten ağlatmaktır. Ama ne kadar uğraşsalar boş. Artık Sivasıma hızlı tren geliy hemi de dağları yara yara ha. işte ben bu gelişmelere bakarak sevinçten ağlıyorum. sana da bir sivaslı olarak bu tiyatroya gittiğin için ayrıca ağlıyorum gerçekten üzüldüm. sivası geri bırakmak isteyen zihniyetin yanında niye yer alıyorsun hem de bir sivaslı olarak
berat.demir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar berat.demir'e Teşekkür Ediyor...