Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Al?nt?
Sen benim muhatabım değilsin,
sivaslılar nette,sivas'ı ilgilendirmeyen her konu anlamsız ve fesatça duygular beslenerek yazılmaktadır.
Sizler ne atatürkçüsünüz ne cumhuriyet savunucusunuz,
Atatürk ilke ve inkilapları ayrı bir konudur,zaten topic açan arkadaş başka bir topicinde toplu olarak yazıyordu,neden böyle ayrı bir topic başlığı altında yeni bir topic açma ihtiyacı hissetti oda ayrı bir konu.
Bu topic başlığında madımak olaylarına gitmekte,insanların içindeki hasutluğun bir başka boyutudur,önce onu halledelimde.
Ayrıca Atatürk kominizme karşıdır,onun bu fikrini sonuna kadar desdeklerim.
Bir başka topic başlığında ise Atatürk'ün şeriat için,tekke ve zaviyeler için söylerimleriyle topic açalım.
Tekke ve zaviyeleri,şeriata nasıl düşman olduğunu irdeleyelim.
Eğer sizlerin işine gelirse.
|
benim her türlü işime gelir. sen kimsin de beni muhatap almıyorsun. adam gibi konuş. şu sivaslilar.nete sizin sivas a ne katkınız oldu ne faydanız oldu. sivas a ne hizmetiniz oldu koskoca bi hiç. ben kendimi övmek için demiyorum hiç te sevmemde kendimi övmeyi çünkü benim dinim yasaklamış bencilliği kibiri.
ama şu sivasın 2008 yatırım rotası, sivas firmalarını ne kadar tanıyor konularına girip bi bakarsan benim sivasa olan aşkımı hizmetlerimi görürsün ve ben bununla şeref duyuyorum. Sivasa hizmet benim için bir sevdadır. ve ben bunu yaparken de menfaatsiz çıkarsız yapıyorum. ama sizin yukarda bahsettiğim konularda bir tane bile yorumunuz tanıtımınız yok. çünkü sizin umrunuzda değil sivas a olan yatırımlar yapılan hizmetler ve sivasın tanıtımı. bunu da nerden anlıyorum. hangi konulara cevap yazdığınızdan anlıyorum. bahsettiğim konulara bir kere bile cevap yazmamışsınız. bundan sonrada yazmayın çünkü geçti borun pazarı sür eşşeğini niğde ye.
madımak olaylarını temcit pilavı gibi tekrar tekrar pişirip gündeme getiren kim sizin zihniyetiniz. benim bu olayları unutturmak bir sivaslı olarak en büyük vazifemdir çünkü bu olay hafızalarda kaldığı sürece en büyük zararı yine Sivas görüyor. kimin gündemde tuttuğunu merak ediyorsan ERKEKLER AĞLARMI konusuna git bi bak malum şahsın yorumunu oku da öyle bir karar ver.
Ayrıca yine karanlık kafanla Benim Cumhuriyetçiliğimi Atatürkçülüğümü sorgulamaya kalkmışsın orda duracaksın. SEN kimsinde benim Atatürkçülüğümü Cumhuriyetçiliğimi sorguluyorsun. Bir daha sakın dil uzatma bu şekilde. BENİM DEDELERİM ATATÜRK ÜN ASKERİ OLMAK İÇİN BİZİM KÖYDEN TAA SİVAS MERKEZE KADAR YOL YÜRÜMÜŞLER YOL TAM BİR HAFTA YÜRÜMÜŞLER ANLARMISIN BU ÇİLEYİ SEN. bak çok doluyum bir daha beni sahtekarlıkla suçlama karanlık kafalı ideolojik saplantılı insan. senin bu ideolojinde Atatürk ideolojisi değil İNÖNÜ ideolojisidir.