Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.06.2008, 10:14   #5
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1079 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: BAŞÖRTÜLÜ DİYE OTELE ALINMADI

bu sene yeni gittiğim otelde , yanlızca 3 türk aile vardık, geri kalan ingiliz yaklaşık 110 oda dolu, diğer 2 türk ailden diğeri bayan başörtülüydü, adam rahat havuza girdi, denize girdi, top oynadı su kaydırağına bindi, bayan ise sadece adamın fotograflarını çekti, eninden boyundan atlarken yüzerken kayarken, kadıncağız havlusunu verdi o kadar , çok mutlu mesud bir tablo çiziyorlardı, eşim ve ben kadının haline bakıp üzüldük sadece genç bir insan bu kadar aşağılanır, kadın başörtülü olsada üstten baştan aksesuardan zenginliği belliydi, , adam ise zırt pırt içecek almaya gitti , çay kahve kola meyve suyu ve sıkça tuvalete vs gitti ama adam giderken hep o gözü çaktırmadan üstsüz güneşlenen genç ingiliz hatunlardaydı, adamın allahı var yaşlı ingiliz karılara hiç yüz çevirmedi ama hep çok sık tuvalete gitti, çünküüüü o yol üzerinde yatıyordu genç zarif üstsüz güneşlenen ingiliz hatunlar, bir diğer genç türk aileside karı koca okumuş oldukları belli yanlız bunların sakatlığıda kendilerini ingiliz diye personele yutturmaya kalkmalarıydı, karı koca kendi aralarında havuzda barda ingilizce konuşuyorlar fakkaaatttttt gel görrrkiiiiii aksaannnnnnnn ben türk aksanıyım diye sırıtıyordu, ısrarla personele ingilizce hitap edip servis alıyorlardı, thankyolu mankyolu
ne oldu bize neoldu bize ne oldu bize dedirten manzara buydu bu tatilde bana, buda benden size başka bir haberrrrr