Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.06.2008, 10:15   #9
kronik
Alt Forum Yöneticisi
NO AVATAR

kronik Şuan kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41

Tecrübe Puanı: 1416 kronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz sein
Standart --->: -->: --->: -->: --->: SANDWİCH İSMİ NEREDEN GELİYOR?

Alıntı:
Serd@r Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Gecenin bir yarısı kokoreççi aradığımı bilirim,genelde aynı yerleri tercih ederim ama müdavimi olduğum yer kapalı ise alternatif bir yerde bulmalıyım bulamassam sabah oluyor.
Sizin orada yapan adam işini temiz yapanlardan mı acaba?hoş ne kadar temiz olursa olsun kokoreç zinciri sahibi bir firma bile "BEN YEMEM" diyorsa gerisini var sen hesap et değil mi?
şampiyon kokoreçden yedim geçen gece kardeşim getirmişti ama hiç beğenmedim .içinde kokoreçden çok domates veyeşil biber tadı yoğundu ve haddinden fazla kırmızı biber koymuşlardı salça tadı veriyordu bana kalırsa seyyar kokoreççilerden yemeye devam et eğer farklı tatlar denemekten hoşlanırım dersen şampiyon kokoreçide dene ve yorumunu yaz merak ederim !!!!!!!!!!!!!temizlik ve hijyen konusuna gelince sen zaten sorunun içinde cevabını da vermişsin o yüzden yorumsuzzzzzzzzz