Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.06.2008, 10:08   #56
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kaptan-58 Şuan Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
Space pacman Champion!
Tecrübe Puanı: 1071 Kaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: En Sevimsiz,Yeter Artık Dediğiniz Siyasetçi?

Alıntı:
ErdalGüler Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sanırım bu yazı çok güzel şeyleri özetliyor. Aslında kimin ne olduğunu biraz olsun anlatıyor bizlere...

Bizler neyiz, kimiz, aslımız neslimiz ne?
Bizler MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİYİZ.

Senin aslın yahudi, ermeni, rum olabilir ama sen saygı duymayı bileceksin. ALLAHA, İSLAMA, KURANA, VATANA, BAYRAĞA, TÜRK MİLLETİNE SAYGI DUYACAKSIN.
BU VATANI YÖNETMEK, KORUMAK VE YÜCELTMEK KİMİN İŞİ TABİKİ TÜRK MİLLETİNİN. BUNU BEN DEMİYORUM MUSTAFA KEMAL ATATÜRK DİYOR. AMA ATATÜRKÜN PARTİSİ MİLLETİ HİÇE SAYIYOR. EMİNİM ATATÜRKÜN KEMİKLERİ SIZLIYORDUR, PARTİSİNİN MİLLETE YAPTIĞI HER SAYGISIZLIĞINDA...

Ama artık maskeler düştü kim ne için çabalıyor ortada, ve TÜRK MİLLETİ herşeyin farkında. Ama dar beyinli bazı insanlar bu milleti koyun olarak görüp herşeyi kendilerinin bildiğini zannediyor. ASIL KOYUN KENDİLERİ.

HERKES KONUŞSUN DURSUN GERÇEK CEVABI TÜRK MİLLETİ VERECEK...

TÜRK MİLLETİ UYANMAYA BAŞLADI AMA BUNLAR HALA BİZİ UYUYO ZANNEDİYO.. TÜRK MİLLETİ SİNİRLENİP Bİ TOKAT ATARSA Bİ DAHA KENDİLERİNE GELEMEZLER AMA HABERLERİ YOK...