Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 18.06.2008, 16:33   #9
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.02.2026 00:19

Tecrübe Puanı: 976 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: ABD Irak'ta yine bir aileyi yok etti

Alıntı:
dark_yamtar58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Peki serdar bey kardeşim siz bir konu açmışsınız bu konuya nasıl bir yorum yapılacağının kotalarınıda koyarsanız ona göre yazarız.Ben ve diğer arkadaşlar kendi düşüncelerini yazamayacaklarsa neden konu açılıyor.?Şimdi eğer silinmeyecekse siz baykalın hakkında konu açmışsınız bende bazı insanların hakkında konu açayım konu açmak çok basit benim elimde siyasi konu ve konu yaratacak siyasetçi haberi çok...Ama ben Irak konusunda yazdığım yazıda ne isim geçti ne bir hakaret,adamın biri hemen atladı başına taş düşse..diye.
Bakın Bekir bey yine aynı şeyleri yapıyorsunuz,
Birincisi bu TARTIŞMA KONUSU DEĞİL HABER,
İkincisi açacağınız konu herzamanki gibi tartışma hatta MESAJLAŞMA boyutuna gelecek bir konu olursa yine silinir.
Üçüncüsü Nokta(.) şeklinde bir konuda açılsa siz bunu tartışmaya çevirirsiniz eminim.
Sizin elinizdeki siyasi konular size kalsın dikkat ettimde mevcut avatarınızda,daha önceki avatarlarınızdaki o HEDEF TURAN-REHBER KURAN diyen 3 hilalin yani MHPnin çizgisiyle sizin mesajlarınızın uzaktan yakından bir alakası olmadığı görünüyor.
Neyse uzatmayalım sizde uzatmayın lütfen!