Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 18.06.2008, 17:28   #8
havacı
Tecrübeli Yiğido

havacı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

havacı Şuan havacı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.06.2015 00:54

Tecrübe Puanı: 678 havacı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Baykal ve kurmaylarına suçlama

Bu baykal varya oldugu surece cumhuriyetimizin partisi hiç bir zaman iktidad olamaz baykal cumhur başkanı şeçiminde şöyle diyorduya (olamazzzzz , olmamalıııııı , olmayacak) işte bu söyledikleri kendisi için geçerli .
Gerçi öyle oldugu için kendiside razı çünkü o adam muhalefetteyken bu ülkeyi yönetemiyorki iktidar oldunmu yönetsin siz yandaşları inanmayın ona çıkarın artık 60 lı yılların gözlüklerini çünkü teknoloji gelişti chp nin siyasetine kimse inanmıyor artı yeterki negel olmasın diyor bunuda ben demiyorum türkiyenin % 70 i diyor bundan 1 yıl önce cevabı aldı baykal hala o koltugu bırakmıyor
Sıkıştıkları zaman atatürke , başörtüsüne , dine aklımıza ne geliyorsa ona sıgınarak bir iş yaptıklarını sanıyorlar ondan sonrada ülkemizi kaosa sürüklemeye çalışıyorlar vede bu ülkede puroveketörlük yapıyorlar zararını her düşünceden zihniyetten olanlar çekiyor onlarda bıyık altından gülüyorlar hoş bıyıkı da yok gerçi bizlerde birşey yaptıklarını sanarak şakşakcılık yapıyoruz
Aklı selim olalım arkadaşlar iyi düşünelim arkadaşlar geriye dönüp bakalım ne gibi faydalı izler bırakmışlar çk in yapalım bizi en iyi kim yönetir ona bakalım

Tarih yazdım kaç asıra
Şehidim var sıra sıra
Kimse bakmasın kusura
Türkiye Türk vatanıdır
havacı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla