Alıntı:
Pusula_58 Nickli Üyeden Al?nt?
Berat kardeş bir şeyi tadında bırakmak her zaman iyidir.Ne kadar yazsam illa farklılaştırarak konuyu tekrar yazıyorsun,
Burada 3-5 arkadaş olmuşunuz o senin yazdığını anında tastik ediyor,sen onların yazdıklarını anında tastik ediyorsun.Ne o şirket vs. mi kurdunuz.Burada karşılıklı yazmak zorunda değilizki, sizin görüşünüz bu ama benimkide bu deyip,görüş belirtilir.Olayı neden bu kadar kişiselleştirip gergin bir ortam yaratmaya neden oluyorsunuz anlamış değilim.
Benim üzerime ne baskı kuracaksınız kimse kimsenin üzerine baskı kuramaz böyle bir hakkıda zaten kendinde bulamaz.bak orayı da iyi anlamamışınız.O söz genel bir sözdü size özel söylenen değil.
Rica ediyorum dediğim gibi, tadında kalsın herşey sevgi,saygı,hoşgörü ortamında herkes fikrini yazsın,
herkese sevgi ve saygılarımla.
|
Senin görüşüne katılmak zorunda olmadığım gibi kimse de benim görüşüme katılmak zorunda değil, ayrıca sen burada arkadaşlarımın yaptığı yoruma burada herkes yargıç kesilmiş gibi bir kelimeyle yorumuna başlarsan ben de o anladığın dilden cevap vermek zorunda kalırım ki anladığın dilden cevap verdiğim için de galiba şirket gibi söylemlere maruz kaldık neyse o da senin seviye anlayışın ben adam gibi yorum yazana saygım sonsuz ancak adam gibi yorum yazmazsam yani benim savunduğum bu davaya bir yanlış olduğunu duyarsam veya hissedersem bu davamı sonuna kadar savunmak benim hakkım ve bu hakkı ben doğuştan aldım kimse vermedi bu hakkı bana, herkesin ideolik görüşü olabilir ancak tabiki saygı çerçevesinde olacak...