Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.06.2008, 10:30   #1
arikarinkuchi
Usta Yiğido
NO AVATAR
 
arikarinkuchi Şuan arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05

Üyelik Tarihi: 01.04.2007
Yaş: 33
Mesajlar: 4.399
Tecrübe Puanı: 1152 arikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOKarikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Hırvatlar 2 Türk'ü öldürdü!

Hırvatlar 2 Türk'ü öldürdü!

Maç sonrası Viyana'da hiç istenmeyen olaylar yaşandı. Taraftarlar arasında kavga çıktı. Hırvatlar 2 Türk'ü silahla öldürdü.
Türkiye'nin Hırvatistan'ı yendiği 13. Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçının son dakikalarında, maçı Viyana Belediyesi binasının yanındaki meydanda izleyen taraftarlar arasında kavga çıktı.

Polis ve sağlık görevlileri, "Türk taraftarların Hırvat taraftarlara saldırdığını" savunurlarken, olaylar sırasında 12 kişi yaralandı.

Bu olay sonrası devam eden kavgada Türkler, Hırvatların lokalini bastı. Baskına silahla karşılık veren Hırvatlar, iki vatandaşımızı öldürdüler

Sabah'ın haberine göre; Türkler'in yoğun olarak yaşadığı Ottakring bölgesinde ise Hırvat ve Türk taraftarları ayırmak için müdahale eden özel giyimli çevik kuvvet polislerine çok sayıda şişe atılması üzerine, polisin kimi caddeleri kordon altına aldığı kaydedildi.

Polis, buradaki kimi kişilerin gözaltına alındıklarını bildirdi, ancak sayı vermedi.
__________________
S ivaslıyız Hepimiz..
İ nançlı TüRK Genciyiz
V atana Millete Sahip Çıkan
A nasına Bacısına Saygı Duyan
S ivaslı Yigidolarız Biz..!!!
arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla