Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.06.2008, 11:11   #5
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 16:53

Tecrübe Puanı: 790 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Dicle'de sıcak çatışma: 1 şehit

slm arkadslar geçen bi haber sitesinde okudum kanal d haberler çakalların sızmasını gösderio ve ardından baskın yiyo yiğitlerimiz ve şehit verioz ben karalama kampanyası asla yapmam milliyetçi aydın bi Türk gençi olduğumdan zerre kadar süpheye gerek yokdur ancak bunu israilden alınan casus neronumuz görüoda yetkililerimiz neden o çakklrı orada imha etmediler anlamış değilim tabii bu araalr gizlisenaryolara baş mimarlıkda yapıolar işleri birken birkaça çıkıo çalkantılı dönmlerde işinizi yapın işişinizi bedelini benm gardasım ödüyo kanıyla canıla ödeyeceğizde şüpheniz olmasın size değil kuruma saygılız devletimize bağlıyız candaan bunuda bilesiğiz illede gebertmek için önce bedel mi ödememiz gerekio bir değil bin öderiz ödedikde off bile demediler birgünüde gelecek bu bedeli ödetenler ne olursa olsun ödecceyek en adice bedellerini bu zaafiyetler zinciri neden ben istemiorum kardesim bir askerimizin trnağı kanasın sorumluları kimse hesap versin bir gün gelecek o hesabı vereceklerde burda olamazsa mahkeme i kübrada onu istiorum.....

Konu kasparix tarafından (24.06.2008 Saat 11:21 ) değiştirilmiştir..
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla