Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.06.2008, 14:09   #375
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1088 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

berat bugün nöbetci hazırcevap sensin galiba
kahin olmaya ne gerek var 71 -72 cuntasında cocuktum, 80 de 13 yaşında delikanlıydım, nereden nereye geldiğimizi çok şükür okuyorum takip ediyorum, senin boyun kadar hukuk kitabını okudum sınavını verdim hemde 12 eylül sonrası türk islam sentezci bir yapıdan oluşan hocalardan bile geçtim, hemde dünya görüşümden ödün vermeden , kişiliğimle yapımla , dimdik onurla mezun oldum, köy derneğinden tut kültür derneklerinde bulundum yöneticilikler yaptım, ama ne legal ne illegal herhangi bir siyasi partiye bırak üyeliği selam bile vermedim, kimseye diyet borcum yok, herkesten hesap sorarım, başka zeminlerdede kendini solcu sayanlarla en az seninle uğraştığım kadar uğraştığımı bilmeni isterim,
biraz objektif baktığımı değerlendirdiğimi ve öngörülerime güvenirim 41 yaşında tecrübesiyle iddia ile yazıyorum , sosyolojik thlil yapmak kolay değildir ama edindiğimiz tecrübe, eğitim ve toplum içindeki değerlendirmeleriizin ses getirmesi bu öngörülerin doğru bulmasıyla çevremde sayılan sevilen sözü dinlenen bir kardeşinizim bu yüzden rahat yazıp konuşuyorum, 2 sene sonra görüşürüz sevgili kaptan, sevgili berat kardeşim, allta ne yazıyor zaman kısa dünya herkese yeter diyor 3 yıldır yazar orada boşuna demedik 3 yıl su gibi geçti , bir 3 yıldaha geçer , inşallah ömür olur yazışırız tartışırız yine , ampül gidecek güneş gelecek yazıyorum şimdi not al bu güneş benim güneşim değil seninilrin sahte suni güneş partisi olacak heralde. akp devri kapandı kabullenelim lütfen