Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Üstteki üyenin nesini beğendin... Nickmi... Avatarmı... imzamı...?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 27.06.2008, 12:18   #1330
gürün_güzeli
Tatlı Yarışması 1.si

gürün_güzeli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gürün_güzeli Şuan gürün_güzeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2014 09:32

Tecrübe Puanı: 948 gürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: Üstteki üyenin nesini beğendin... Nickmi...Avatarmı...imzamı...?

Alıntı:
haythuyt Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
cok umrumdaydın begenmedın ya hanıii ....................
kendımde neden degıstıreyım benı tanıyonda haberımızmı yok
kendın derken avatar ımza ve nıck ten bahsenttın herhalde................
evet seni tanıyorum saklayuacak halmiz yok haythuyt bey....seninle de bir tartışma içerisine giremem başımda yeterince var zaten..ama lütfen bundan sonra beni kimse yanlış anlamazsa sevinirim..bu konunun başlığı nick mi avatar mı imza mı beğendin?? bende herşeyini defalarca sölediğim için artık biraz değişiklik yapsanız demek istemiştim ama tabi siz çekmişsiniz yine kendi anlamak istediğiniz gibi....değişim derken ya nick ya imza ya da avatar kasdettim ben....ama siz bilirsiniz bende bidaha size yorum yapmam madem öyle...SİZ DE BENİM ÇOK UMRUMDAYDINIZ BUNU BİLİN.............

HayAtıMa qiRen heRkese YasanmıS heRseYe TesekküRLer BüyüYoRm siziNLe...
gürün_güzeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar gürün_güzeli'e Teşekkür Ediyor...