zır cahil benim özel hayatımdan aldığın tahminler bunlarmı, gerzekanın sınıf başkanı

sen hiç gazi mahallesinde oturan burjuva gördünmü, gazide villamı var e

deve 41 yaşındayım 2 yıl önce evlendim , iki çocuğum yok
senin bababın aklında yokken ben sivasın sokaklarında domtes biber satardım çok bilmiş bay ukela, kazancım alın teri, helal ve her kuruşu vergilendirilmiş, sigortasız tek eleman çalıştırmayan çalışmayan, çok şükür elektirk su çalmadım , 11 yıldır aralıksız bağkur primi yatıran son 10 yılda devlete kdv, gelir , kurumlar < ötv mtv 600,000,000 TL yeni deyişle 600,000,- YTL üzerinde para yatırmış 3 çalışanlı bir şirketin % 25 hisseli ortağıyım, , tek fişsiz faturasız alışverişi olmayan askerliğini yapmış bir vatandaşım, 30 yıl helal çalışıp kazanmış memur çocuğuyum, sacda pişmiş ekmekle büyüdüm, pazarcılık yaptım, ayakkabı boyadım, su sattım simit sattım, üniveristeyi teknik lisede okumama rağmen kazandım, melseğimi yapmak için kıç yalamadım kamuda bürokrat milletvekili aramadım hiç bir eşşeğe dayı demedim, sıfırdan çay söyleyerek işe başladım geldim bugüne, askerde bile kısa dönemde çavuş maaşını biriktirebilen bir pinti insanım, her gördüğü dilenciyede para vermeden geçersem uyuyamayan birisiyim bay bilmişşşş, sana göre solcuyum solcuya göre patron , burjuva birisi, tek sigara içmedim hayatımda 3, 4 biradan başka alkol girmemiş, gıtrlağıma, kahveye hiç hiç ama gitmedim, tek kuruş boşa harcamam, 41 yaşındayım çalıştığım profosyonel 3 işten sonra 30 yaşında kendi işini kurarak ayrılmış biriyim, yürüyerek işe gittiğim zamanlarda oldu ama artık çok şükür arabalıyım, eşim endüstri mühendisi ama , anne baba ilkokul öğretmeni maaşıyla dişi tırnağıyla iki çocuktan biri olarak okumuş, ümraniye lise birincisi,
kursuz burssuz ışıkevsiz fetullah harçlığı almadan gözünün