Alıntı:
Deniz5835 Nickli Üyeden Al?nt?
arkadaşlar sevgili yönetim burası bizim sivassa ait bir sitemi
yoksa sadece sivastaki sünnilere ait sitemi
bilelim yorum yapmayalım burayı bulduk bizim köyün sitesi diye daldık
ama bakıyorum yönetim pek aldırış etmiyor
izlenimlerim bu site yönetiminin yanlı davranışları var gibi umarım ben yanılırım
yakamozz diye biri var sadece insanları tahrik atmek amaçlı konuşuyor ve onun gibi niceleri
bakın eğer alevileri istemiyorsanız yönetime tavsiyem yazın aleviler üye olamaz diye 2 temmuz ben yanan insanları anamayacaksam yazıklar olsunsizlere derim
birlik beraberlik çatısı altında herkes düşüncelerini yazsın ve yanan canlara
saygı duyalım sonuçta orda insanlar yanmıştır acımız büyüktür
bu forumda bukadar saldırı varken alevileri ban lamanız bence yanlış
ama istemiyorum sizleri desin admin gelmeyelim biz vatan hasretiyle yanıp tutuşuyoruz kılavye başında ahkam kesmeye benzemez bu işler
sevgilerimle..
|
Yaw konuşmayayım diyorum zorla konuşturuyorsunuz benim ismimi kullanmışsın peki bu provakatörlük değilde nedir.Nedir biliyor musun?Provakatörlüğün babasıdır.Yaw yaşınız büyük diye birşey demeyeyim diyorum ancak zorla cevap verdiriyorsunuz bana.Sizlerin içi o kadar kin ve fesat dolu ki ben alevilere hiç bir zaman bir hakaret veya lafım olmadığı halde sırf size karşı yazılar yazdığım için beni alevi düşmanı ilan ettiniz.Son kez söylüyorum benim alevilerle bir alıp veremediğim yok olamaz da.Onlar da bu ülkenin asli unsurları ve kardeşlerim.Ayrıca madımak olayındaki olaylarda kesinlikle yapılanları tasvip etmedim etmem de.Ancak benim sorunum sürekli aynı konuları açıp gündemde tutarak milleti kışkırtanlarladır.Bu konuda emin olsunlar ki her zaman karşılarında ben ve benim gibileri bulacaklardır.Bundan hiç ama hiç şüpheleri olmasın...