Alıntı:
ero Nickli Üyeden Al?nt?
abla daa öncede konuşmuştuk...iftira neresinde anlayamadm.bn iftira atmam gördüğümü sölerim....ya sen napiosn gün boyunca anlatsana abla bi bence sen kafanı bazı mistik şeylerle çok yormuşun......ne demek hz.Ali zamanı.... kendinde açıklamışın çöl ortamı-sıcaklık v.b... şartlara uyum.....peki 9 -10 yaşındaki kız da ortamamı uyum sağlamış . herkes türbanlı diye. 10 yaşındaki kız ne iradesi olacak...ne düşüncesi olacak...ÇOK YANLIŞSINIZ.......bn sana inanamıyorum abla....sen bana bişeler demiştn hatırladn mı....değiştiğini felan....kaç yaşındaydn.....bu yaşlar gitgide küçülüyo....bn sende çok kötü bi içe kapanıklık da hissettim....sanki bişeyleri ister istemez söylüyosun sakın yanlış anlama bn senin kardeşn sayılırım ama düşüncem böyle
bnide kötü tanımlyosun iftiracı diye...iftira burda abla sen iftira ettin şimdi.....cvp bekliorm...çıkçam ltfn
DUMAN ilk yazımı oku çifte standart yapıosnz..sn demişsn bana güvenmiomusun bn bu hareketten sonra güvenemem kardeşm...ne yazılar okudum dün brz vaktim oldu.....ooo neler yazılmış neler....siz işinize geleni dikkate alıyosunuz.
|
Bu çocukların din nedir bilmediğini, kendi iradeleriyle kapanmadıklarını iddia ediyorsun. Bu ailelerine iftira değil de nedir?
Seni kötü tanımlamıyorum kardeşim, sen yanlış anlıyorsun. Ben senin yazdıklarından yola çıkarak yorumda bulundum.
Gel de seni yeğenlerimle tanıştırayım, din nedir biliyorlar mı bilmiyorlar mı...
Nasıl yetişirsen yaşam tarzın da öyle olur.
Allah ve Peygamber sevgisi ile büyüyen insanlara kapan demeye luzüm kalmaz, emin ol.
Hz. İbrahim Allah'ı tek başına bulduğunda çocuktu...