18.07.2008, 10:57
|
|
Usta Yiğido
madımak_58 Şuan
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47
|
--->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'
Alıntı:
Kaptan-58 Nickli Üyeden Al?nt?
bak kardeşim hani demişsin ya Allah'ın varlığını bilmeyen küçücük çocuk diye.. bak sana bişey diyim benim sadece 7 yaşında bir abimizin kızı var ve o kızımızın geçen ay kuran-ı kerimi hatmettiği için mevlidi vardı... Allah'ın varlığını anlamak için akıl yeterli yaş önemli değil......
|
işte en iyi örnek kardeşiniz o halde.bana çok acayip geliyor böyle şeyler.sakın ha dalga geçtiğimi falan düşünmeyin!
bazı insanların buna fazlaca gönül vermesi,abartmasından dolayıdır zaten 2 liğin oluşması.bizlerin Kuranı bilmediğini düşünüyorsunuz,yanılıyorsunuz. oruç tutmadığımızı sanıyorsunuz yanılıyorsunuz,namaz kılmadığımızı sanıyorsunuz,yanılıyorsunuz.na mazın şekli yoktur zaten...
bizim bişey bilmediğimizi söyleyenler var,ama herşeyi siz biliyorsunuz diye de bir anlam çıkaramazsınız bundan.her insanın iyisi kötüsü vardır.
ben bugüne kadar hiç ayrım yapmadım,kimseyi dışlamadım.türban olayında bazı arkadaşlarıma canım sıkılsada yorum yapmadım.onun görüşüdür dedim.ama onun görüşünde alevilerle görüşmemek vardı ki,benim alevi olduğumu öğrenince bir daha konuşmadı benimle.kendi isteğiyle değil ha,ailesi görüştürmedi.neden sizce?
|
|
|