Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 18.07.2008, 12:45   #21
moonlight_58
Yasaklı
NO AVATAR

moonlight_58 Şuan moonlight_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.05.2009 23:53

Tecrübe Puanı: 0 moonlight_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'

Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ne alakası var provakasyonla,acaba şurda laf sahibi olan kaç kişi açıp Kuran okumuştur.örtün! bunun anlamı baş örtüsümüdür?
istediğiniz iddia da bulunabilirsiniz,o konuda bişey demem.çünkü insan ben alevi doğdum aleviyim,ya da ben sünni,hristiyan,ermeni doğdum öyleyim dememeli.önce bütün dinleri mezhepleri araştıracak,bilgi sahibi olacak,cahil kalmayacak,sonra da kendisine en yakın geleni tercih edecek.bu böyledir.beyin yıkamalarla olmaz bu iş.herkesin kendi iradesi,aklı fikri var.bunu başkasına kullandıramaz ve başkasının görüşlerine de saygılı olur. burda kendi fikirlerimizi söylüyoruz diye provakatör ilan edildik...
amacım ortalığı da germek değil.neden hemen bu şekilde algılıyorsunuz.ortamı germemek adına kendi düşüncelerimden ödün verip,aaaa çok haklısınız diye iki yüzlülük mü yapayım...

benim çevremde de kapalı arkadaşlarım var merak etmeyin.onlarında içini dışını biliyorum ben... küçücük çocuğu kapatıyorlar.o ne bilsin daha kapanmayı.böylelikle beyinleri yıkanıyor küçüklükten...
Doğru kendi fikirlerini söylüyorsun ona birşey dediğim yok ne anlatırsan anlat hiç önemli değil.Ancak sen toplumun kabul ettiği değerleri alaylı bir ifadeyle dile getirirsen işte orada dur derim.Küçük çocukları kapattırıyorlar zorla demişsin ve beyinlerini yıkıyorlar demişsin.Sana soruyorum küçük çocukları kapattırarak terörist mi yetiştiriyorlar veya ne bilim uyuşturucu,kaçakçılık gibi yöntemler için mi kapattıryorlar da beyinlerini yıkamış oluyorlar.Bu nasıl bir mantıktır.Beyefendi küçük çoıcukları zorla kappattıran yok kapanan olursa da allah emrettiği için kapanıyor başkaları için değil.
moonlight_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır