Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt?
turizmciyim.her kesimden insan gördüm,tanıdım...
ayrıca alıntı yaptığınız yazıyı iyi okuyarak cevap verin.ben çevremdekilerden bahsettim ve sizin için söylemiyorum dedim.
kapalı kardeşlerimizin yeterince söz hakkı oluyor zaten.başımızda onların başbakanı var.sanki yıllardır ezilen onlarmış gibi konuşuyorsunuz.bize söz hakkı gelince de...
yorum yok...
konunu saptırıldığı da yok ayrıca.biz konu açtığımız zaman konu kapatılıyorsa,nerede konuşacağız,tartışacağız biz?
|
Turizmci olman toplumun geneli hakkında yorum yapman anlamına gelmez,her çeşit insan görmen toplumun geneli hakkında yorum yapma anlamına yine gelmez bu bir.İkincisi sen kendi ağzınla söylüyorsun ben çevremdekilerden bahsettim diyorsun buradan bakıp genelleme yapmış oluyorsun yani.Üçüncüsü evet yıllarca kapalı kardeşlerimiz ezilmekte eğitim hakları ellerinden alınmakta okuyamamaktadırlar,peki açık kardeşlerimiz öyle mi?Konu bildiğim kadarıyla şort giymiş arkadaşlarlara ödül töreninde ödül verilmekte ancak başörtülü arkadaşa böyle bir hak verilmemekte.Bu da başlı başına bir ezilmişlik değil mi

Ama sizler konuyu nereden açmışsınız küçük kızlar zorla kapattırlıyormuş.Peki konununun bununla ne alakası var.O zaman başlığı neden koyuyorlar.Herkes istediği gibi yorum yapsın o zaman.Eğer bu konu hakkında varsa bir sıkıntın açarsın yeni bir konu.