18.07.2008, 13:34
|
|
|
Usta Yiğido
madımak_58 Şuan
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47
|
--->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'
Alıntı:
moonlight_58 Nickli Üyeden Al?nt?
Turizmci olman toplumun geneli hakkında yorum yapman anlamına gelmez,her çeşit insan görmen toplumun geneli hakkında yorum yapma anlamına yine gelmez bu bir.İkincisi sen kendi ağzınla söylüyorsun ben çevremdekilerden bahsettim diyorsun buradan bakıp genelleme yapmış oluyorsun yani.Üçüncüsü evet yıllarca kapalı kardeşlerimiz ezilmekte eğitim hakları ellerinden alınmakta okuyamamaktadırlar,peki açık kardeşlerimiz öyle mi?Konu bildiğim kadarıyla şort giymiş arkadaşlarlara ödül töreninde ödül verilmekte ancak başörtülü arkadaşa böyle bir hak verilmemekte.Bu da başlı başına bir ezilmişlik değil mi  Ama sizler konuyu nereden açmışsınız küçük kızlar zorla kapattırlıyormuş.Peki konununun bununla ne alakası var.O zaman başlığı neden koyuyorlar.Herkes istediği gibi yorum yapsın o zaman.Eğer bu konu hakkında varsa bir sıkıntın açarsın bir konu.
|
siz buna ezilmişlik mi diyorsunuz yani 
kısa etek giyiyor diye sokak ortasında bacağına kezzap dökülen genç kızlarımız için ne demeli.genelleme yapacak çok şey var aslında ama bunların lafını etmeye gerek yok...
şimdi bu gençlerin eğitim hakları ellerinden mi alındı? nasıl yani.aileden gelen birşey olsa gerek bu dediğiniz.okula göndermeyip,Kuran kursuna gitmeleri normal mi sizce? cahil insan ezilir.bizlerin anne babaları lise mezunu değil,üniversite mezunu değil,ortaokul bile değil.ama onlar bunun bilincindeyse okutur,devletine yararlı bir insan yetiştirirler.çok mu gerekli bu devlete imam?
her sokakta 3-5 tane cami.olurda bu kadar olmaz.bu kapalılık oranı son yıllarda daha çok arttı.bunu nedeni insanların imana gelmesi mi???
|
|
|