Alıntı:
ero Nickli Üyeden Al?nt?
katılıyorum geçenlerde kocaeli çayırovaya gittim 9-10 yaşındaki kızlarda türban takmış...Her yer türbanlı insanlarla dolu....bi an nerde olduğumu şaşırdım....bu küçük kızlar daha din nedir bilmiyo.....ne inancı ne kendi iradesi......bırakın yaaa..........
BN artık daha fazla bu sitede vaktimi geçirmicem....bn üye olduğumda bu sitede daha kaliteli insanlar vardı......şu an bi boş kalabalık var bazı canlar dışında.......bn hiç bi hakaret ve küfür rtmeden 3 defa BAN landım. SADECE DÜŞÜNCEMDEN DOLAYI... dUMAN_58 AMa gördümki yAKAMOZ-GÜRÜN GÜZELİ- ERSOY 34 VE DAHA NİCELERİİ NELER NELER SÖYLEMİŞ..... banlanmayı bırak yazısı silinmemiş bile ....yinede herşey için tşk ederm.....Hepiniz in yolu açık olsun....yinede.ARADA bakar çıkarım yorum yyok
bana gelen özel msjların çoğu silindi ama bazıları hala duruyo.....ahlaklısınız ya bozulmayacaksa göndereyim bi kaçını size anlayn....
|
rahatsızmı oldunuz nedense biz hiç bir kılık kıyafetten rahatsız olmuyoruz siz neden rahattsız oluyorsunuz size ne 9 . 10 yaşlarındaki çocuktan onların babaları onlara bakmakla yükümlüyse onların nasıl yetişecegindende sorumludurlar biz herkesin düşüncesine saygılıyız sizlerde saygılı olun lütfen biz plajlarda boy bösterenlere saygılıysak sizlerde türbanlıya saygılı olun küfen hekesin fikri kendine lütfen bu konuları bir meselegibi tartışmayalım LÜFEN AMA........... AYRICA SİZİN MESAJLARINIZIN SİLİNMESİNEDE KARŞIYIM