Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 19.07.2008, 15:54   #154
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1154 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart -->: --->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'

Alıntı:
kasparix Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kardeşim senin burda amacın taciz ,,zekii ve akıllı olduğunu ikna metodlarını da uygulacak bi zemin olduğunu sanma burda herkes akil adam burda..söylüyorum bir daha yazılarımı kes yapşdır yapma...oku anladığınla yaz... zemini sen gibiler bozuyo ben ilk uyarıyı yaptım sen tacizinden vaz geçmedin ve aklınca zevk almayada devam ediyosun...burda her havkırana kemik yok okadar güzel söz arasından boş ve anlamsız olanı seçiyosun çünki hep alışmısınız türklük ve islamdanda ole alıntı yapıosunuz ....demokrasi biizm 2 bin yıldır geleneğimiz laiklikde tuğrul beyimizden kalm tamm mı geçip bize hepimiz ermeniciyiz ağzıylada konusup demokrasi ahkamı da kesmeyin ..
gardaş ne kardeşi dion şu dengesizlere etme gözünü yiyim.
bunlar Atatürk'ün omuzuna çıkıp millete taş atmaktan başka bşi bilmiyolar.tamamen robot olmuş bunlar.bu aralar fazla giremiyorum siteye iyice töremişler!ama temizleriz sorun değil...
biri kayıplara karıştı bunlarıda hallederiz...
BENİM RAHAT ETMEDİĞİM YERDE KİMSE ISTRAHAT EDEMEZ!!!

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif