Alıntı:
kasparix´isimli üyeden Alıntı
BU ÜLKEDE AÇIKLIK SORUNUN AŞILDIĞINA YÜREKDEN İNANIYORUM...BAŞÖRTÜSÜNÜNDE ÜNİVERSDELERE SOKULMAMASINDAN SON DERECE MUTLUYUM BU ARADA..ÇÜNKİ KAMPUSLERDE KUCAKLARDA O DEKOLTELERİ KUCAKDA GÖRMEK BENİ RENCİDE ETMEZ HOŞUMADA GİDER AMA AÇIK KARDESİMİDE GÖRSEM HEM ÜZÜLÜR HEM ÜZERDİM...BAŞÖRTÜSÜ İNANCIN GEREĞİ ÖRTÜLÜR AÇIKLARDA İNANÇSIZ DEĞİLDİR PEŞİNEN KAPAK YAPIYMDA BUNU..
Açıklar inançsız değildir diyorsunuz ama açık insanlar içinde demediğinizi bırakmamışsınız. Gördüğünüz bir iki örnekle herkezi bir tutamazsınız ayrıca ben de size birkaç örnek verebilirim ?
Gazete eklerine düşen birçok başını kapatıp ama başka yerlerini açan !! sonrasında başını kapatıp sokak ortasında bırakın kucağı olmadık ulu orta herşeyi yapanlarıda çok gördük şimdi bunu tüm kapalılara mal etmek doğrumu ?
Mesela geçen hafta sonu ailemle sahilde piknik alanındaydık kardesimle bi 100 mt yürüdük ve gördüğüm tablo şu idi o kadar mesafede enaz 4 tane kapalı bayan görmüşümdür kayalıkların dibinde elinde bira geç saatte adamla sarmaş dolaş kucak kucağa ??? yani illa sizin gibi bende mi örnek vermeliyim
şimdi ben bunu tüm kapalılara mal etmelimiyim ayrıca ben gördüğümde sizin gibi sevinmiyorum üzülüyorum kendilerini bu kadar basitleştirdikleri için..
Aslında temelde sorun ; zorla kapatılan ve aile baskısı o kızları şaşırtıyor her fırsatta bir kaçamakta yanlış yerlerde veya yanliş hoş olmayan görüntülerle bizleri karşılıyorlar ben yinede kötü söz söylemiyorum sizin gibi bilmiyorum bacınız falan var mı ama anneniz muhakkak vardır
bayanlara çamur atmak bilmem ne demek kolaydır ama ya senin bacına anana senin dediğin gibi laf söyleseler ??? Hoşuna gider mi
Ayrıca baş kapatmakla namuslu olununmuyor bir insanın içinde varsa kötü davranışlar diyim ben ona ; çarşafada soksanız dört duvarada mahkum etseniz yine yapar yine yapar bunu açık _ kapalı olarak değerlendirmeyin
Herzaman Derim Önceİnsan**