22.07.2008, 12:13
|
|
|
Usta Yiğido
Kaptan-58 Şuan
Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
Space pacman Champion!
|
--->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'
Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt?
pardon ama güzelce demiş şekli bu mu.benim damarıma basılırsa,bende basarım.korkumda yok.ne bu yaa,geldiğimiz günden beri dalga geçmeler falan.insanın sabrı da bir yere kadar.forum sizinse sizin.o zaman yazın ana sayfaya aleviler giremez diye de,bizde nereye geldiğimizi bilelim.bütün sorun bundan kaynaklanıyor zaten...
hala diyor senin gereğin düşünülecek.kim olursa olsun düşüncelerimden ödün vermem.burda milletin mezhebini mi değiştirdik,müslümanlıktan mı çıkardık insanları.benim muhattabım,saygılı insandır,insan olan insandır.aleviymiş,sünniymiş,h ristiyanmış farketmez.100 kere söyledik,önce insan diye.insan olanda bunu anlar...
|
zaten bizim için alevi sunni farketmiyo herkesin inancı kendine.. ama nedense hep siz kendinizi aşağı mertebede görüyosunuz... forumlara doğru düzgün yazı yazdınızda size bişey diyen mi oldu.... tek yaptığınız madımak olayı konusunda yazıp durmak... sanki başka forum konusu yok.. birilerini kışkırtırsan sonuçlarına katlanırsan sende bundan dolayı kusura bakma
|