Alıntı:
Esengül Nickli Üyeden Al?nt?
Semiha nickli can her kimsen seni tanımıyorum, eğer sende kendini açıklarsan bende anlayacağım kim olduğunu ve derdinin ne olduğunu.
Bunları yazanlar ne ben, nede nurcihandır, az öncede dedim, bilgisayarım hackerlar tarafından ele geçirilmiş, şahsi adreslerim ve otomatık açılan forum no larım ve msn adresimin şifreleri kırılmış ve herkese saçma sapan şeyler yazılmış.
Ha siz bana inanır yada inanmazsınız bunu bilemem, ama sanırım siz o forumda yönetici olan birisiniz, ve benimde dikkatimi çekti, az önce yazdığınız mesajlara baktım hepside esengül e yazılmış, ENTERESAN !!!!!
Önce kendi kimliğini açıklada bileyim kimsin necisin, dostmusun düşmanmısın ?
|
Tamam açıkla derdimin ne olduğunu ama bilki insanlar aptal değil.
Kabul ediyorsun kızkardeşin olduğunu. Hani sadace bir erkek kardeşin vardı? (Bu da yine banlandığın başka bir forumdan)
Hack edipmiş bilgisayarın ama hem buraya ve diğer iki foruma aynı anda yazabiliyorsun. Bak hiç kimseyi aptal yerine koyma. "Evet, eğlendim insanlarla" dersen daha düzgün bir insan olarak görünürsün. Lütfen insanlarla alay etme. Sana üzüldüler, çok sayıda kiş. merak etti, anasıl yardım edeceğini düşündü, uğraştı. Bunlar sence doğru mu?