Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.07.2008, 06:21   #8
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16

Tecrübe Puanı: 881 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt
Standart -->: İŞTE YENİ EMEKLİ MAAŞLARI

Emeklinin bu ülkemizde yaşama şansı varmıydı acaba. Açmış,tokmuş,ölmüş,kalmış kimin umurunda. Emekliye verilen bu zam ile resmen emekli ile dalga geçilmiştir. Yazık ama çok yazık. Emekli Ülkesine hizmet için bir ömrünü verip çalışmıştır . Karşılığı bu mudur? Bu kadarcık verilen zamı alsın başlarına çalsınlar, sadaka veriyorlar herhalde.Utanmadan birde adına zam diyorlar.Yüzleride kızarmıyor... Ne yani susacakmıyız, evet susmuyoruz işte biz emeklilerin ne bu hükümet zamanınsa nede başka zaman asla yüzü gülmemiştir. Bilhassa bu hükümet zamanında emekli iyice permeperişan olmuştur. Kendilerine gelince para çok, heryere har vurup harman savurmayı biliyorlar ama emekli, memur,işçi ye gelince yok öylemiiiii!!!!!
24 yıl devlette memur olarak çalışıp canla başla helalından hizmet ettim.Sağlığımı kaybettim,ömrümü verdim.Karşılığı ise üçayda aldığım iki milyar maaş.Üç ay bu parayı bozdur bozdur harca. Yetiştirene bravo...Yahu her ay sadece elektrik,su,yakıt,kirayı versen yine yetmez. Çocuğunun okul harçlığı,mutfak saymıyorum artık. Eşi çalışanlar hadi idare ediyor geçinmesede idare ediyor. Ya eşi çalışmayanlar ne mi yapıyor ne yapsın 60 70 yaşına rağmen ekmek parası için başka işte çalışıyor.Ne yapsın devlet onu düşünmezse başka çaresi varmı. Oda iş bulursa tabii...O ayrı bir dert. Neyse bu konuda söylenecek çok şey var. Sanırım ne demek istediğim anlaşılmıştır. EMEKLİ,MEMUR,İŞÇİ,ESNAF BU HÜKÜMET ZAMANINDA İYİCE UÇURUMUN KENARINA ATILMIŞTIR....
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla