Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.07.2008, 01:24   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 965 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart YÖK AÇIKLADI

Yüksek Öğretim Kurumu, rektör seçimlerine ilişkin gizli oylama sonuçlarını açıkladı.
YÖKten yapılan açıklamada, Yükseköğretim Kurulunca yapılan rektör seçimlerine ilişkin gizli oylama sonuçlarının kamuoyuna açıklanmamasının bugüne kadar Yükseköğretim Kurulunun yerleşik teamülleri arasında yer aldığı belirtilerek bu teamüle uygun olarak 21 Temmuz Pazartesi günü 21 üniversitenin rektör adayları ile ilgili oylama sonuçlarının da kamuoyuna açıklanmayacağının duyurmuştu.

Ancak yazılı ve görsel medyada, doğru bilgiye dayanmayan birçok haber ve yorumun yer aldığı ifade edilerek Bu haber ve yorumların rektörlük seçim sürecine zarar veren ve kamuoyunu yanıltan bir hal aldığı gözlemlenmiştir denildi. ve bu nedenle Yükseköğretim Kurulu toplantısında yapılan gizli oylama sonuçlarının kamuoyuna açıklanmasında yarar görüldüğü bildirildi. YÖK'ten yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet üniversitesinin rektör adaylarının aldıkları oy oranları şöyle:

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ
I.Sıradaki
Rektör Adayı Prof.Dr. Faruk KOCACIK
YÖKten aldığı oy: 11
II. Sıradaki
Rektör Adayı Prof.Dr. İlyas DÖKMETAŞ
III. Sıradaki
Rektör Adayı Prof.Dr. Mehmet BAKIR

Kaynak: YÖK Resmi Sitesi / Derleme
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla