Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt?
1. DAHA SİVASTAN GELELİ 3 GÜN OLDU. VE 63 MAHALLESİNİN TAMAMINA YAKININI GEZDİM. NERDEYSE ADIM ATMADIĞIM YER KALMADI.
2. BEN SADECE BELEDİYENİN BAZI ÇALIŞMALARINI SÖYLEDİM. ŞİMDİ GERİSİNİ SAYIYORUM. HEM DE AKLIMDAN SAYACAM
BELEDİYENİN YAPTIĞI İCRAATLAR
1. KATI ATIK DEPOLAMA TESİSİNİN TEMELİ ATILDI VE BU SENE FAALİYETE GEÇİYOR VAHŞİ DEPOLAMA SONA ERİYOR.
2. ATIK SU ARITMA TESİSİ BU SENE SONU FAALİYETE GEÇİYOR.
3. 781 TANE AHIR ŞEHİR MERKEZİNDEN KALDIRILDI VE AHIRLAR BÖLGESİNE TAŞINDI.
4. ÖZBELSANIN MAKİNA EKİPMAN PARKURU TAMAMEN YENİLENDİ VE BİR ÇOK YENİ ARAÇ ALINDI.
5. SİVAS DOĞALGAZLA TANIŞTI. SİDAŞ KURULDU VE DOĞALGAZ BİR ÇOK BÖLGEYE GÖTÜRÜLDÜ.
6. SİVASIN İLK ALIŞVERİŞ MERKEZİ PARK CİTY AVM SİVASA KAZANDIRILDI. 17 BİN M2 KAPALI ALANI VE 500 KİŞİLİK İSTİHDAM OLACAK.
7. KAPALI PAZAR YERLERİ OLUŞTURULUYOR 1 AY İÇERİSİNDE HİZMETE GİRECEK.
8. AKSU YU SÖYLEMEYE GEREK YOK ZATEN.
9. SOKAK KÖPEKLERİ REHABİLİTASYON MERKEZİ AÇILDI.
10. 10 DAN FAZLA BÖLGE PARKI YAPILDI. HER BİRİ 10 DÖNÜM VE DAHA BÜYÜK.
11. ÖZEL HUZUR EVİ SİVASA KAZANDIRILDI
12. SU ARITMA TESİSLERİ BİTİRİLDİ VE SİVASTAKİ EVLERİN YARISI TATLI SUYA KAVUŞTU. DİĞER YARISI DA YAKINDA KAVUŞACAK.
13. SİVAS YAĞMUR SUYU HATLARIYLA TANIŞTI.
14. ASBEST SU BORULARI DEĞİŞTİRİLDİ.
15. PAŞABAHÇE Yİ SÖYLEMEME GEREK YOK.
16. ÖZBELSAN A ORGANİZE SANAYİDE YENİ FABRİKA YAPILDI 75 KİŞİ ÇALIŞIYOR.
17. ESKİ SİDAŞ ÜRETİME GEÇİRİLDİ. AHŞAP İŞLERİ FABRİKASI OLARAK ÜRETİME BAŞLADI. 70 KİŞİ İSTİHDAM EDİLİYOR.
DAHA SAYAYIM MI. SAMİ AYDIN SİVASIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ BELEDİYE BAŞKANIDIR.
|
Arkadaşım saydığın ilk iki maddeye eyvallah ama gerisi yine benim dediğime geliyor... Bırakta iktidar partisi belediyesi olmanın faydalarını görelim biraz... Ve Türkiye'de iktidar belediyesi olupda en az faydalanan yine biziz...Başbakan Sivas gezisinde "ben Sivas'a üç Sivas'ı ihya edecek para yolladım neden ortada bir şey yoktur "demiştir... Bu sözü iyi tahlil etmeni beklerim...Doğlagazıda belediyeye mal etmişsin tebrikler (!) .... Hükümetin ülke çapında başlattığı bir işi belediyeye mal etmek güzel iş... Sen yazının başında gezdim demişsin dikkat et ben
gezmiyorum bu şehirde
yaşıyorum... Sen İstanbul'dan hala olayın cafcaflı kısmını görüyorsun bende sana bazı şeyler sayayım anla...
1. Sivas Lisesi neden Anadolu lisesi yapıldı...
2. Çavuşbaşı'nda başlatılan "kentsel dönüşüm" den dolayı belediye başkanının neden parti yönetimiyle arası açıldı?
3. Ak-Su yapılmaya başlanmadan çevredeki müstakil evleri yok pahasına kimler satın aldı?
4. Ve Sami Aydın Sivas'ın gelmiş geçmiş en iyi belediye başkanı ise (sana göre) neden geçen seçimlerde aday adayı olan İbrahim Balaban Ak Parti İl Yönetimince neden Sivas'a getirildi?
5. Benim ilk mesajda saydıklarıma bir cevap değildi söylediklerin inşaallah bunların cevaplarını verebilirsin.
Dilin süsü söz!"
...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...
BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...