Alıntı:
FurkaN Nickli Üyeden Al?nt?
Eğer Sivas'ta yaşıyorsan ne dediğimi anlarsın... Yok eğer yaşamıyorsan bu sözlerinden Belediye Başkanı'nın hedeflerine ulaştığını söyleyebilirim... Neden mi?... Çünkü gayet güzel göz boyama var ama ortada öenmli bir icraat yoktur... Dikkat ettiysen saydıklarının hepsi park-bahçe işleri hiç dişe dokunur bir şey yoktur... Eğer belediyecilik istiyorsan yanı başımızda Kayseri'ye bakıver... Yol nasıl yapılırmış var olan yollar nasıl genişletilirmiş görüp öğrenmesi gerekir... Herkes gidiyor Mersin'e bizim belediye gidiyor tersine... Yolları daraltıp kaldırımları genişleten dar görüşlü zihniyet yaz aylarında Sivas'ın kalabalık olduğunu hesaplayamıyor... Bugün merkez caddelerdeki kalabalık yüzünden ambulans oraya girince çıkamıyor... Halk otobüsleri zamanınnda gidecekleri yere gidemiyor ve ben neredeyse istisnasız bindiğim her otobüste şoför ile yolcuların geç gelme yüzünden tartıştığını görüyorum...
Doğru hedefimize ilerliyoruz... Ama HANGİ HEDEFE?????
|
Kardeş hep aynı nakarat diyorsun da Sivas önceden ne idi şimdi ne hale geldi önce onu göz önünde bulundur.Mersin, Kayseri gibi iller zaten Sivas tan çok daha gelişmiş iller.Şu an sivas gelişme hızı olarak türkiye de ilk 10 il arasında rahatlıkla sayabilirim.Şu an Sivasın merkez nüfusu 300 bini aştı.Yani 30 yıldır 225 bini geçemeyen nüfus şu an 300 binleri aşmış durumda.Yani Sivas artık göç veren değil göç alan il olmaya başladı.Belediyemiz,valiliğimi z,sanayi ve ticaret odamız ve şehrin önde gelenleri artık ellerini taşın altına koymaya başladılar.Sivas artık eski sivas değil,çok daha parlak ve gelişen bir sivas var önümüzde bundan emin ol.Bunu da sivasta yaşayan biri olarak söylüyorum...