Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.07.2008, 18:13   #10
4Eylul
Tecrübeli Yiğido

4Eylul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4Eylul Şuan 4Eylul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.11.2009 21:33

Tecrübe Puanı: 685 4Eylul BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: Son Dakika: AKP Kapanmayacak!

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
işte Türkiye sevdalilarının artık sevinme zamanı Türkiye için çalışma zamanı böyle günlerde bu birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bu dönemde bu kararla beraber artık Şaha kalkma zamanı şimdi çekilin baykal ve YANDAŞLARI çekilin ERGENEKONCULAR çekilin ÜLKEMİN ÖNÜNÜ KAPATMAK İSTEYENLER Ak parti geliyor Türkiye sevdalıları geliyor hizmet aşığı insanlar geliyor açın önümüzü bu ülke sizden çok çekti sevdamız sensin Türkiyem

Herkez bilsin ki artık bu ülkede ne darbe yapmak o kadar kolay ne de başarılı insanların önünü tıkamak.

karara kapatılsın oyu verenlerin bu ülkenin evladı olup olmadıkları belli oldu bu millet bu tür insanları bir an önce temizlemelidir allah yar ve yardımcımız olsun
Bence çekilmesinler, defolup gitsinler.
Lozan heyetinin bir çok şeyi peşkeş çektikten sonra yabancılara, gururla başarıdan bahsetmeleri gibi bunlarında, olumlu sonuçlanması halinde partiyi kapattırmak büyük bir başarı gibi gösterip gururlanmaları olacaktı. Bu ülkeye ve bu ülkenin insanlarına ne kadar zarar verdiklerinin farkında bile değiller.

Hahambaşı Hayim Naum un lozan dan sonra ben bu ülkenin insanına, ben bu ülkeye çok kötülük ettim diyerek utancından Mısır'a gitmesi gibi, bizleri bu ülkeyi bu duruma getiren bu insanlarında bu ülkeden defolup gitmesi gerekir.

Ama bu insanların ar damarı çatlamıştır. Allah korkusu yoktur. Vijdan denilen bir şey kalmamıştır. Gözleri Akı karayı seçemez hale gelmiştir. Utanma nedir bilseler böyle bir şeye girişmezlerdi.

Allah yardımcımız olsun.