05.08.2008, 12:38
|
|
Editör
FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
|
-->: --->: -->: Ekonomik program yanlış
Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt?
Senin gündemi ne kadar iyi takip ettiğin belli oluyor! Resmen sallamışsın!
Sayın Abdüllatif Şener hükumette bakan iken bir çok kez kendi hükumetinin politikalarını eleştirdi. Hatta bir çok kez bu yüzden Tayyip Beyle ters düştü. Şu an ilk aklıma gelen bundan dört yıl evvel Milliyet gazetesine manşet olan ''Arjantin'e döneriz'' başlıklı haberi aç iyice oku. Bak bakalım bundan dört yıl evvel de aynı eleştiriler yapılmış mı yapılmamış mı?
Eleştirelim ancak kuru sıkı sıkmayalım!
|
Hükümetin icraatlarını eleştirmek başka iş o icraatların içinde olmak bambaşka iş sapla samanı karıştırmayalım... Eğer eleştiriyorsa ki evet o dediklerini hatırlıyorum bunu Bakanlar Kurulunda yaparsın imza atmazsın ters düştüysen istifa eder çekilirsin... Sen o gün bunların hiçbirini yapma bugün çık ekonomi yanlış diye söylen... Hemşehrim değil ya kim olursa olsun körü körüne bağlanamam sana tavsiyem sende bağlanma... Bugün bu hemşehrimizin hangi operasyonlarda adının geçtiğide gün gibi ortadadır...
Tartışma üslubunu gözden geçirmende fayda var... Söylemlerine dikkat etmeni tavsiye ederim!!!!!! Benden sana herhangi bir şekilde ters bir ifade gelmezken senin tabirinle ; senin oturduğun yerden "sallaman" hiç hoş olmamış...
Dilin süsü söz!"
...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...
BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
|
|
|