Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.08.2008, 12:56   #6
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 14:43

Tecrübe Puanı: 697 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: Yeni bir Anayasa hazırlanmalı

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben olmam , bu hödük şimdi ne diyecek , anayasa mahkemesine o kadar saydırdılar, şimdi ne diyecek utanmadan,
anayasada mutabakat bu kaflarla olmaz, faşist anlayışla dayatmacılıkla mutabakat flan olmaz, adım adım felakete sürükleniyoru, allahın laneti allahı aldatanların üzerine hergün adım adım geliyor bu kadar cehaletle bu çağda daha başımıza çok iş gelecek,
ormanlar cayır cayır, sular kurudu bitti biray sonra istanbul susuz kalacak, güngörende 18 can biri henüz nefes almamıştı, konyada 18 gariban kız çocuğu, binlerce hektar orman alanı ki şehitlerimizn kemikleride yanıyor arasında , bu nedemek, allah daha nasıl işaret yollasın bu din bezirganlarına aptallara , satılmışlara soysuzlara, amerikan uşaklarına, siyonistler son bir aydır cirit atıyor ülkemizde görüşmediklri imse kalamadı ama ne ses ne soluk sevgili derin sağ, müslüman belediye avantacısı basından siyasetçiden ses soluk yok

Senin başka işin gücün yok mu kardeşim bu ülkede hiç mi iyi bişey olmaz sana göre.Resmen gamlı baykuş gibi felaket tellalısın ya...
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla